Thuis

Shenzhen Dagro Electronic Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Elektronisch die de Technologieco. van Shenzhendagro, Ltd, in 2006 wordt gevestigd, zijn wij de fabrikant met inzamelingsonderzoek en ontwikkeling, productie en de verkoopdienst op veiligheidsmateriaal. Ons bedrijf heeft constant het principe „integriteit fundamenteel, innovatie als ziel“ aangehangen. Vestig de innovatieve waarden van duurzame ontwikkeling, stap voor stap naar de toekomst die, bevestigen wij het concept marktgericht, door innovatie wordt gemotiveerd, overleven door kwaliteit. Vestig de merkafbeelding van bekwame zaken, efficiënt beheer, de initiatiefdienst, uitstekende resultaten. Het onthaal aan uw bezoek en begeleiding, verheugt zich op uw het toetreden en de getuige, liet ons gebaseerd op nieuw uitgangspunt, creeert nieuwe glorie!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze fabriek werd opgericht in 2005, de eerste producten die wij zijn micro- SD-geheugenkaart, gebruiksklare kabeltelevisie-camera hebben gemaakt. Na de ontwikkeling van de camera van netwerkwifi, breidden wij ons assortiment en bedrijfteam uit. Nu hebben wij een volledige productregel van wificamera's fisheye panoramische wificamera, de megahuisvesting van de pixel ptz camera omvatten, camera van plafondventilator de verborgen wifi, bol verborgen wificamera, de waterdichte camera van kogelwifi.

 

Wij hebben volledige afdelingen Verkoopafdeling, R&D-Afdeling, Kopende Afdeling omvatten, Personeelsafdeling, Beleidsafdeling, het beheer van het Afgewerkt productpakhuis, Materieel pakhuisbeheer.

 

Ook articipated wij in vele tentoonstellingen elk jaar zoals de Tentoonstelling van Doubai in het Midden-Oosten, de Tentoonstelling van Hong Kong, Kantonmarkt, de Tentoonstelling van Shenzhen CPSE.

 

Onthaal aan vist onze fabriek en wij verheugen ons oprecht op het werken met u.

Shenzhen Dagro Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Dagro Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Dagro Electronic Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Op maat

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 180 graad panoramische ip camera voor verkoop Van goede kwaliteit 180 graad panoramische ip camera voor verkoop